HMR-Logo-vierkant

Haarlemmermeerruiters

Paardensportvereniging Haarlemmermeer

Een weekend vol clinics

In het weekend van 17 en 18 juli 2021 heeft de PSV Haarlemmermeer twee clinics georganiseerd in twee verschillende disciplines, te weten mennen & dressuur.

Op zaterdag 17 juli hebben enkele aanspanningen hun hart kunnen ophalen tijdens een oefenmarathon onder leiding van Dexter Biersteker. Samen met Dexter hebben de deelnemende aanspanningen de tactiek en inzichten om zo goed en snel mogelijk door een parcours te komen vergroot. Het was een zeer gezellige en leerzame clinic.

img 1031

Op zondag 18 juli konden enkele dressuurcombinaties ook het beste uit zichzelf halen tijdens een oefendressuur wedstrijd, welke gejureerd werd door Juliette Erdbrink. Nadat de proef verreden was (van impuls t/m M) kreeg je nog enkele tips mee van Juliette. De deelnemende combinaties vonden deze clinic erg fijn, leerzaam en gezellig.

img 1524

Tijdens beide dagen is er door vanWelie.net ook foto’s gemaakt. Hij stelt deze foto’s via zijn eigen platform beschikbaar. De linkjes vind je hieronder:

Enthousiast geworden? Wordt lid van de PSV en doe ook voordelig mee met onze clinic die nog komen gaan. Bekijk onze agenda voor de eerstvolgende clinics en activiteiten.

Het was een geslaagd weekend. Voor alle mensen die betrokken waren bij de organisatie: bedankt!

Zeg het voort!