HMR-Logo-vierkant

Haarlemmermeerruiters

Paardensportvereniging Haarlemmermeer

Organisator

Evenementencommissie
Email
ec@haarlemmermeerruiters.nl

Contactpersonen

Peggy Gietema
Email
peggy@haarlemmermeerruiters.nl
Joyce van der Kamp
Email
joyce@haarlemmermeerruiters.nl

Locatie

Haarlemmermeerse Bosmanege
Bosweg 3, 2131 LV, Hoofddorp

Datum

06 juli 2024

Tijd

11:00 - 17:00

Kosten

€7,50 per combinatie

Labels

Algemeen,
Dressuur,
Mennen

Mini Me dag

PSV Haarlemmermeer organiseert een gezellige Mini Me dag met braderie! Kom je ook aan een behendigheids- obstakelparcours meedoen, een toiletteerwedstrijd of een bixie wedstrijd starten. Wil je meedoen aan een demo Mennen, Vrijheidsdressuur of Lange lijnen, info volgt hier nog over!
Iedereen is welkom en publiek heeft GRATIS toegang! Geef je snel op via het aanmeldformulier op onze site. Startkaart is niet nodig voor de spelletjes, voor de bixiewedstrijd is wel een lidmaatschap KNHS nodig.

Wil je een marktkraam huren? Het huren van een marktkraam kost € 25,00 plus € 15,00 borg, die je terug krijgt als de markt is afgelopen en de kraam weer leeg is achtergelaten. Op de markt mogen zowel nieuwe als tweedehands spullen worden verkocht, paard als dan niet paard gerelateerd. Je kunt een aanvraag sturen naar natasja@haarlemmermeerruiters.nl. Er wordt dan gekeken of er nog ruimte is voor het te verkopen product om zo te voorkomen dat er meerdere kramen met dezelfde verkoopspullen staan.

Activiteiten:
– Behendigheids- en obstakel parcours
– Gehoorzaamheids- showwedstrijd
– Toiletteerwedstrijd
– Vrijheidsdressuur Challenge

Klik op onderstaande link voor meer info en uitleg over de verschillende activiteiten.
Uitleg en spelregels


1Inschrijven
2Betalen

Aanmelden (t/m 29 juni 2024)

Op 6 juli 2024 wordt er een Mini Me dag georganiseerd bij PSV Haarlemmermeerruiters. Via dit formulier kan je je daarvoor aanmelden.
Zodat wij je de bevestiging en belangrijke informatie kunnen opsturen.
In het geval wij contact met je moeten opnemen omtrent deze activiteit.
Op deze dag wordt er een kleine markt gehouden van ongeveer 25 marktkramen. Op deze markt mogen zowel nieuwe als tweedehands spullen worden verkocht, al dan niet paard gerelateerd. Het huren van een marktkraam kost € 25,00 plus € 15,00 borg. De borg wordt terugbetaald als de markt is afgelopen en de kraam weer leeg is achtergelaten. Je kunt een aanvraag sturen naar natasja@haarlemmermeerruiters.nl Er wordt dan gekeken of er nog ruimte is voor het te verkopen product .

Bixiewedstrijd

Voor de bixiewedstrijd dien je je op te geven via MIJNKNHS (Vol is Vol!)