HMR-Logo-vierkant

Haarlemmermeerruiters

Paardensportvereniging Haarlemmermeer

Organisator

Wedstrijdsecretariaat
Email
ds@haarlemmermeerruiters.nl

Contactpersonen

Monique van Duivendijk
Email
monique@haarlemmermeerruiters.nl

Locatie

Haarlemmermeerse Bosmanege
Bosweg 3, 2131 LV, Hoofddorp

Datum

29 juni 2024

Tijd

09:00 - 18:00

Kosten

€ 10,00 per proef

Labels

Dressuur

Oefendressuur

🐎 Oefendressuur 🐴

Zaterdag 29 juni  is er oefendressuur op de Bosmanege.

Heb je nog geen startkaart en ben je misschien wel van plan dit binnenkort aan te vragen, dan is dit je kans om te kijken hoe je er voor staat. Ook voor bijvoorbeeld recreatieruiters die gewoon eens een keer een proefje willen rijden is dit een leuke uitdaging. Ook mogen wedstrijdruiters die eens een keer een klasse hoger willen proberen of met een jong paard ervaring op willen doen zijn welkom! Een officiële jury beoordeelt je proef en geeft uitgebreid schriftelijk commentaar. Je rijdt los tussen de andere paarden en proeft zo de sfeer van een echte wedstrijd. Het is niet nodig om in officieel wedstrijdtenue te verschijnen.

De klasse’s die verreden worden zijn Impuls, BB t/m M2, tevens is het mogelijk om een proef B zonder galop te rijden. Ook is het mogelijk 2 proeven te rijden.
Eventueel behaalde winstpunten tellen niet mee.

De oefendressuur is toegankelijk voor zowel pony’s als paarden, en ruiters zonder of met KNHS startpas of zonder lidmaatschap van een vereniging.
Wel hanteren we de vaccinatie- en welzijnsregels zoals omschreven in het KNHS regelement. 

Inschrijven kan t/m 24 juni 2024.

Download hier onze flyer

______________________________________________________________________________________________________________________________________