HMR-Logo-vierkant

Haarlemmermeerruiters

Paardensportvereniging Haarlemmermeer

Onze vereniging is ontstaan uit het samengaan van LR de Venneperruiters, Ponyclub Kapitein van der Wal en Ponyclub de Venneperruiters. In 2006 is Paardensportvereniging Haarlemmermeer officieel opgericht.

Hieronder een overzicht van de organen van de vereniging met mogelijkheden om meer informatie over de betreffende organen te krijgen.

Bestuur PSV Haarlemmermeer

hmr logo liggend w500px

U kunt deze bestuursleden altijd benaderen met uw vragen, opmerkingen en suggesties. Zij zijn bereid u van advies te voorzien, te informeren of, indien nodig, door te verwijzen naar de commissie of persoon die over het desbetreffende onderwerp gaat.

Commissies PSV Haarlemmermeer

hmr logo liggend w500px

De commissies zijn het kloppende hart van de vereniging. Zij zorgen voor de organisatie van de lessen, wedstrijden, activiteiten en clinics. De commissies maken deze vereniging een actieve vereniging!

Ponyclub HMR

De Ponyclub Haarlemmermeerruiters is een vereniging voor kinderen van ongeveer 8 tot 18 jaar die met een eigen pony willen leren ponyrijden.


Ruitervereniging HMR

RV Haarlemmermeerruiters is een vereniging voor jeugdigen en volwassenen die met een eigen paard les willen nemen of wedstrijden willen rijden.

Menvereniging HMR

Menvereniging Haarlemmermeer is een vereniging voor jeugdigen en volwassenen die met een eigen paard menles willen nemen of wedstrijden willen rijden.