HMR-Logo-vierkant

Haarlemmermeerruiters

Paardensportvereniging Haarlemmermeer

De commissies

De PSV Haarlemmermeer kent de onderstaande commissies, waarmee de lessen, activiteiten, wedstrijden en clinics bestaansrecht hebben en tot in de puntjes worden georganiseerd en bemand.

Mocht je ook interesse hebben om plaatst te nemen in één van de commissies, dan kan je dat met motivatie kenbaar maken bij de secretaris van de PSV Haarlemmermeer, middels een mailtje naar secretaris@haarlemmermeerruiters.nl

Dressuurcommissie

Op maandag en vrijdag worden er dressuurlessen georganiseerd. De dressuurcommissie zorgt voor de instructie en de indeling van de groepen.

Hierin zijn de volgende leden actief:

Springcommissie

Op donderdagavond worden er springlessen georganiseerd. De springcommissie zorgt voor de instructie en de indeling van de groepen.

Hierin zijn de volgende leden actief:

Mencommissie

Op dinsdagavond worden er menlessen georganiseerd. De mencommisie zorgt voor de instructie en de indeling van de groepen.

Hierin zijn de volgende leden actief:

Evenementencommissie

De evenementencommissie organiseert diverse gezellige activiteiten om de clubleden met elkaar te laten kennismaken, dichter bij elkaar te brengen, het plezier binnen de vereniging te verhogen. Wij proberen activiteiten voor zowel de wedstrijdruiters als de recreatieve ruiters te organiseren. Heb je een leuk idee? Mail ons.

Hierin zijn de volgende leden actief:

Wedstrijdsecretariaat

Onze vereniging organiseert jaarlijks een aantal KNHS wedstrijden zowel indoor als outdoor. Bij ons kun je starten in de dressuur, het springen of het mennen.

Hierin zijn de volgende leden actief: